Gå vidare till innehåll

Betala i efterskott med

  Frakt och leveranstid

  Beställningar behandlas inom 2 arbetsdagar efter att du har lagt din beställning och skickas nästa dag efter behandlingsdagen. Observera att vi inte skickar på helger.


  Standardfrakt (5-12 arbetsdagar)


  Observera att detta endast är uppskattade leveranstider och att Lestromo därför inte kan garantera leveransdatum.


  OBSERVERA: Om du inte får något svar från vår kundtjänst under en längre tid (24 timmar på vardagar, 48 timmar på helger), vänligen kontrollera skräppostmappen i din kontaktadress. Våra e-postmeddelanden kan ha filtrerats felaktigt av din e-postserver/leverantör.


  Kontrollera att all leveransinformation är korrekt. Om det finns felaktig eller saknad information kan vi behöva kontakta dig för att uppdatera din leveransinformation, vilket kan leda till förseningar i leveransen av din beställning. Förseningar kan också uppstå på grund av tullklarering.


  Det lokala tullkontoret kan kräva ytterligare dokument och tid för att klarera paketet, vilket kan försena den beräknade leveranstiden.

  Din beställning kan levereras till dig av ditt lokala postkontor eller ett lokalt kurirföretag. Beroende på vilken region du bor i levereras de flesta beställningar av den lokala posttjänsten, så ditt paket kommer att tas emot med vanlig post. Om du inte är hemma när din beställning levereras kan postkontoret lämna en lapp med information om var och hur du kan hämta din beställning.

  Fyll i din adress i alla uppgifter, annars kommer paketet vi skickar till dig att returneras till oss eller så ignorerar vi din begäran för att bespara alla besväret.

  100 % säker betalning

  Vi använder säker SSL-kryptering för att skydda din personliga och ekonomiska information till 100 %.

  Mer än 5000+ nöjda kunder

  Varje dag letar vi särskilt efter dig för att hitta de roligaste och mest originella produkterna som vi kan erbjuda dig.

  Gratis leverans

  Varje beställning levereras kostnadsfritt i Sverige. Du kan spåra din beställning med Track & Trace.

  Kundtjänst

  Vårt supportteam är tillgängligt dygnet runt för att hjälpa dig och svara på dina frågor.